Integritetspolicy

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller delar aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://youareanangel.se.

Vi är ett socialt företag. Org.nr. 769625-1052.
För frågor som rör vår integritetspolicy kontakta:
Lasse Reuterberg 076 176 38 98

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vårt syfte med uppgifterna är att kunna hantera och fullfölja ditt köp. Utöver detta kan uppgifterna också användas för marknadsföring och för statistikändamål. Om du godkänt det får du marknadsföring via e-post, och den kan du när som helst avregistrera dig från – antingen genom den länk som finns i alla mejl eller genom att kontakta oss på hello@youareanangel.se

Uppgifterna kan också komma att delas med tredje part, i syfte att kunna fullfölja våra åtaganden enligt ovan. Exempel på detta är partners för betalning (Bambora), partners för leverans (Postnord) och partners för marknadsföring (Facebook, Google, Apsis). Våra partners följer alla gällande lagstiftningar för personuppgifter.

Dina rättigheter

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format. Du har också rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig. När som helst kan du be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Övrig information

Du hittar våra köpvillkor här, och kan läsa mer om hur vi använder cookies här.

Är det något du undrar över är du välkommen att kontakta oss på hello@youareanangel.se

Denna integritetspolicy kan komma att uppdateras. Senaste uppdatering den 22 maj 2018.